Onze specialisten

Dierenartsen Tim De Winne en Niels Calle sloegen de handen in elkaar in 2015. Dit resulteerde in de opstart van dierenartsenpraktijk “Curavita” = “zorg voor het leven”. In 2017 vervoegde Helga ons team om ook steeds klaar te staan voor jullie kleine huisdieren. Een jaar later volgde Charlotte haar stage bij ons, ze paste meteen in het team en ging aan de slag in juli 2018.

Eerst en vooral ben ik de fiere man van Liesbet en papa van Emiel en Margot. In 2015 studeerde ik af aan de Universiteit Gent in de opleiding diergeneeskunde. Vanaf dag 1 van mijn studie was het in de praktijk staan mijn grote doel. Vandaar dat ik al vrij snel tijdens mijn studie op zoek ging naar praktijkervaring. En die vond ik dan ook bij Tim, die zelf reeds een drukke eenmanspraktijk had uitgebouwd.

Na mijn studies ben ik na mijn afstuderen gestart bij Tim. Enkele maanden later richtten wij samen “Dierenartsenpraktijk Curavita” op. Vanaf dag 1 deel kunnen uitmaken van deze eerstelijnspraktijk was dan ook een voorrecht. Ik haal nog dagelijks mijn energie en enthousiasme uit kleine dingen. In mijn job vind ik vooral de afwisseling tussen het werken met paarden, herkauwers, kleine huisdieren én hun betrokken eigenaars fantastisch.

Ik ben dierenarts en mede-eigenaar van Dierenartsenpraktijk Curavita. Ik ben opgegroeid in
Borsbeke en heb dus het privilege te mogen leven en werken in mijn geboortestreek. Ik ben
afgestudeerd aan de Gentse Universiteit in 2006.

In 2008 is de praktijk in Borsbeke opgestart en sinds 2016 is dat Dierenartsenpraktijk Curavita geworden.
Ik ben getrouwd met Karolien, mijn steun en toeverlaat.

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij dierenartsenpraktijk Curavita. Als student ben ik anderhalf jaar werkzaam geweest op de spoedafdeling in Dierenkliniek Randstad in Borsbeek.

In 2018 studeerde ik af als dierenarts aan de Universiteit in Gent. Na verschillende stages te hebben gelopen voor zowel kleine als grote huisdieren en dit ook in het buitenland. Jullie zullen mij voornamelijk terug vinden bij de grote huisdieren, maar graag sta ik klaar om ook naar jullie kleine beestjes te kijken.