Hospitalisatie van huisdieren is van cruciaal belang voor het bieden van de noodzakelijke medische behandeling en zorg, vooral in gevallen waarin intensieve zorg nodig is. Onze dierenartsen en dierenartsassistente houden de toestand van uw huisdier nauwlettend in de gaten en zorgen voor de nodige medicatie en behandeling om het herstel te bevorderen.

Na een operatie kunnen de patiënten hier ook rustig wakker worden. De meeste dieren mogen na een operatie dezelfde al dag naar huis. Het exacte uur wordt telkens na operatie telefonisch gecommuniceerd, afhankelijk van hoe goed ze al wakker zouden zijn.

Onze hospitalisatie grenst aan een kleine tuin zodat het mogelijk is voor uw huisdier om onder begeleiding van onze dierenartsen of assistente een frisse neus te halen.

Wat kan je meebrengen?

Onze praktijk beschikt over verschillende voedingen. Indien uw dier een zeer specifiek of huisgemaakt dieet nodig heeft of verkiest, kunt u deze voeding echter best meebrengen van thuis.

Wanneer uw dier wordt gehospitaliseerd, kunt u indien gewenst ook persoonlijke spullen zoals een dekentje of knuffel meegeven. Hierbij hebben ze de geur van thuis nog steeds bij zich, wat soms zorgt voor meer rust.

Hoe krijg ik updates over mijn dier?

In de voormiddag zijn onze dierenartsen vaak druk bezig met de operaties, terwijl onze assistent er voor zorgt dat alle dieren in de hospitalisatie hun nodige zorg en medicatie krijgen. Rond de middag nemen wij meestal telefonisch contact op. Wanneer u na 13u nog niet van ons heeft gehoord, kan u steeds contact met ons opnemen op het nummer 0474 27 44 57.

Het is mogelijk om uw dier te bezoeken bij een opname, dit steeds in samenspraak met de dierenarts.